fredag 24 juli 2009

Göra toalett.

Medelst nyinkommen HM-katalog sätter jag mig ner på den vita porslinstronen, med sin vackra plastring som skyddar skinkorna ifrån förfrysning vid kontakt.
Jag lägger ena benet över det andra, och slår upp katalogen ungefär i mitten. Där finner jag underkläder för kvinnor, och jag studerar så noggrant jag kan minsta lilla detalj på plaggen som tryckts på pappret. Jag flinar lite för migsjälv och tänker på alla de fåraktiga personer som beställer trosor och behåar från katalog. Tänker på hur trosorna blir noppiga efter endast en tvättcykel, och hur behåarna tappar byglar och punkterar skinn. Hur bröst väller över i de för små kuporna. Nejdu, jag beställer aldrig underkläder. Sådant skall kännas på i butik, så är det bara.
Bläddrar vidare... Aaaah - målet nått. Skor och accescoarer. Finnes det bättre bajslektyr här i världen än örhängen och svarta läderkängor till fördelaktiga priser!?

Nå, nu tänker jag minsann inte beställa några skor eller örhängen till fördelaktiga priser per katalog. Man MÅSTE känna och prova IRL... annars blir det aldrig bra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar