tisdag 30 juni 2009

Vad säga? Vad göra?

Alkohol och människor. Ja jösses ja. Kan inte annat än att förundras över vad fan den gör med folk egentligen. En vanligtvis snäll och gullig människa flippar ut fullständigt och kallar sin älskade för det ena och det andra. Ich bin gravt upprörd över hela situationen.

Glad att min gubbe inte dricker.

måndag 29 juni 2009

Brutala uppvaknanden vol. 1.

Jag kommer inom kort att ha bytt ut min ringsignal på mobiltelefonen till en mer lugn och harmonisk visa än;
MOTHER TONGUE SPEAKS TO ME IN THE STRONGEST WAY I'VE EVER SEEN. I KNOW THAT SHE SEES IN ME, HER PROUDEST CHILD, HER PUREST BREED.
Utvrålat av en riktigt arg Moonspell-sångare.

fredag 26 juni 2009

DING DONG THE WITCH IS DEAD!

Ja... Michael Jackson har alltså avlidit. Det är så hemskt lökigt att jag bloggar om det, men jag tyckte det kändes lite som en icke-nyhet. Vad fan liksom, han har gått och sett ut som ett lik i åratal, så det var väl på tiden att han blev ett på riktigt. Frid vare med dig, din tokige amerikan.

Övriga stora nyheter;
  • Tibbe (Villes dagis"fröken") fyller år.
  • Ville har de mintgröna fulshortsen på sig.
  • Jag är hungrig på lax.
  • Jag kan inte äta lax.

torsdag 25 juni 2009

Det är tur att jag har dig.

Räddare i nöden, det är vad du är. Min älskade. Kommer på så kort varsel, bara för att ta hand om mig. Kan inte nog beskriva hur mycket jag uppskattade det. Och uppskattar det ännu. Du är det bästa jag vet... den vackraste jag vet. Vill aldrig vara utan dig.

onsdag 24 juni 2009

Anxiety.

Gnagande, svidande, plågande ångest. Hjärtat som rusar i bröstet. Tankar som ej går att sorteras ifrån varandra. Allt bara smälter samman i ett enda högljutt surrande. Klarar inte företa mig med något alls. Bara sitta, eller ligga. Stirra tomt framför mig. Satte nyss på lite musik... det är nog dagens största bedrift. Saknar trygg famn att gömma mig i. Vart är du? Vart är du när jag behöver dig?

tisdag 23 juni 2009

Soundtrack.

Ligger här på mage i soffan och lyssnar på Leonard Cohen. Jävligt värt. Det är inte alltid jag är på humör för hans musik, men just nu känns det som det enda rätta att lyssna till. Kommer att tänka på pappa när jag hör vissa av låtarna. Hur vi två brukade ligga och mysa i soffan och lyssna på musik ihop. Trygghet. Sådana minnen kommer aldrig att försvinna. Jag hoppas inte det iallafall.

Mucho love till far, till mor och till Leonard Cohen.
Nu ska jag sova!

måndag 22 juni 2009

Nödslakt.

Snart nödvändigt. Mig ont ha. Inte skönt alls. Det var längesen jag hade såhär pass ont i magen som jag har idag. Känner mig alldeles vimmelkantig och illamående av smärtan. Funderar på om det snart är dags att ta kontakt med kvinnokliniken och se om jag kan få nån hjälp med detta. It's ohållbart!

Kreativiteten flödar idag för övrigt... Skriver och skriver och skriver. Det är jävligt gött.

söndag 21 juni 2009

Ser man på.

Även på söndagarna förmår sig fröken Tysse att skriva ett par rader i sin mycket roande, intressanta och underbara blogg. Kan idag delge eder med att jag har ont i magen, liksom huvud och att min penis-person skall fara hemåt med tåg inom de närmsta timmarna. Idel negativiteter. Men jag misströstar icke, ty ikväll ärom det spökafton på Tv4+ vilket jag med all säkerhet kommer att följa med högsta intresse.

Utöver söndagens små bekymmer tillstår även stor bekymmer, men på annat håll i vårt avlånga land. En god väninna behöver hjälp och stöd, och jag önskar inget hellre än att kunna ta emot henne i mitt hem för att låta hennes själ få lite ro ett par dagar... samt eventuellt nosa en smula på innan nämnda väninnas barn. Med noggrann planering, och en hel del diskutering så kommer en lösning säkert att frammanas inom kort.

lördag 20 juni 2009

Diggi diggi diggi.

4.50 fick jag igår. Stora pengar!

Jag har varit ute med min penis-person och promenerat nyss. Handlat lite oliver och känt på vatten-skum och sånt. Trevlig dag idag. Om man bortser ifrån att jag har typ cp-ont i lungorna. Funderar lite på att avlägsna mig ifrån omvärlden ett tag och spela Sims. Det kanske inte är så socialt och trevligt, men det struntar jag i. Spelet kostade 400 spänn och skall nyttjas! Dessutom är jag gammal och senil och kanske inte minns att jag har sällskap.

Shoutout to Sandor, saknar dig!

fredag 19 juni 2009

Vart fan är mitt band?

Hurra hurra hurra, för idag är det Idas födelsedag. Fy fan fy fan fy fan! :D


Uppdatering;
Om nån timma kommer min man hit. ÄNTLIGEN! Har inte träffat honom sedan medeltiden, ungefär. Utöver det så är allt rätt b.

Mändi: Jag saknar dig och älskar dig och tycker att du ska bo i min ficka.

torsdag 18 juni 2009

Jag måste säga ifrån!

Det är en jävla skitdag idag. Fy fan för den här dagen! Ett par timmars inre frid mellan 14-19:30 då barnet fortfarande var vaket och gulligt och ville gå på snigeljakt. Men så snart han somnat så; BAJS! Det suger så jävla hårt att vara jag idag. Jag fyller ju år imorgon. Det är såklart det som spökar. Jag vill inte bli äldre nu. Det får vara bra såhär. Tiden tickar och tackar alldeles för fort... snälla världen, sluta snurra nu. Jag behöver inte det här... jag behöver inte vakna upp imorgon och känna hur ännu ett år läggs bakom mig i mitt redan allt för tunga bagage. En stor tung säck jag släpar med mig vart jag än går.

Och bespara mig alla kommentarer i stil med "men du är ju inte gammal"... Jag KÄNNER mig gammal, jättegammal. Försök inte släta över min ångest.

onsdag 17 juni 2009

Irritation!

Jaha! Så var det med den extra-pengen! Jävla skitannonsörer vill bara att man skriver på engelska. I ren protest tänker jag gå ut och klottra på stan och skriva hur dåligt AdFlens är! Bajja er i näven och skaffa ett liv, jävla lökare!

Jag hostar. Och hostar. Och sen hostar jag lite till. Det börjar bli rätt tröttsamt nu, det ska jag villigt erkänna. Var en sväng på Ica efter att jag lämnat barnet på dagis. Väl hemma igen fick jag en sån hostattack att det kändes som att jag höll på att vränga migsjälv ut och in. Mindre trivsamt. Utöver det så har jag tid hos Fru Gråtand idag... även känd som Jill, också känd som min psykolog. Det kommer bli ett mycket intressant möte. Jag är på dåligt humör som det är, och att träffa henne kommer nog bli som grädden på det berömda moset. KARATE!!

tisdag 16 juni 2009

Baby my baby!

Jag är alldeles.. jag vet inte.. förvirrad? Det gör så ont i min mun att jag har seriösa funderingar på att sälja den vidare till högstbjudande. Om någon är intresserad så anmäl er på jagharelakavisdomstander.nu!

Vidare har jag hämtat mitt barn idag. En mycket trevlig upplevelse för alla inblandade. Villes fröken Lotta tyckte att jag hostade som en lungcancer-patient. Man vet aldrig!

måndag 15 juni 2009

It's just oh so perfect!

Idag fick jag tillbaks min dator... Det känns som ett mindre mirakel!
En vecka har den varit borta. Det är liksom ingen tid alls... även fast det känts
lite ensamt här hemma utan den.

Nu du Mändi blir det betapet och sådant fint i massor!

måndag 8 juni 2009

Adjö min älskade.

Nu lämnar jag in dig på lagning, och du kommer inte åter på ack så länge.

For all of those who doesn't understand; Datorn skickas iväg idag, och jag kommer inte ha tillgång till internet på ett par veckor.

söndag 7 juni 2009

Leos lekland.

Mor, jag, Stevart och Ville har varit ute på Leos lekland tamigfasen hela eftermiddagen idag.
Det var trivsamt och skojigt för alla inblandade. Fröken Tysse (jag) bjöd på fika till hela sällskapet... till den nätta summan av 130 spänn. Det är dyrt med kaffe och kaka på Leos Lekland. Jojo!
Utöver fikat så lyckades jag och mor lösa lite korsord, och jag stod en god stund och funderade på om jag skulle ta mig upp i luftrutchkanan... men den kändes lite för mäktig för mig.
Istället utövade jag sittande i diverse olika ställningar, medans Stevart roade Ville.. (och sig själv!)

Jaha... då var den här helgen snart slut ju! Jag tycker det har gått omänskligt fort faktiskt. Det är väl för att moderskeppet varit närvarande och lagat god moderskepps-mat och sånt.
Men jag har något i bakhuvudet hela tiden som pockar på min uppmärksamhet... Det känns i hela kroppen att jag längtar efter min man. Har inte setts på hur länge som helst nu.. :/
Han är så fin... mitt hjärta..

fredag 5 juni 2009

Val.

Späckhuggare är valar... det kollade jag upp på Wikipedia nyss.

torsdag 4 juni 2009

Vad fan är det för jävla dag egentligen!?

Jag har tappat tidsbegreppet fullständigt tror jag. Hade nån sagt till mig att klockan är 23.30 och det är Januari månad så hade jag bara nickat och tyckt att det förmodligen var sant. Jag är för trött för att tänka... det blir väl så då.

Mamma är här för övrigt. Hon står och lagar min soffa för tillfället.. eller sitter, snarare. Jahapp.. det var väl typ det jag hade att bjuda på i informationsväg. Det händer liksom inte så mycket. Hjärnan har tagit semester. Ida längtar efter K-man.

tisdag 2 juni 2009

Åska

Det dundrar och brakar ute... det är typ det absolut mysigaste som finns!

Imorgon kommer mamma hit och hjälper sin halvt avlidna dotter att återfå lite ordning på hemmet och sig själv. För att inte gå varandra på nerverna har hon tagit sin bil med sig, och vi ska åka ut på picknick och sådant trevligt tillsammans med Ville i helgen för att liksom.. ja.. inte klättra på varandra här hemma.
Det är lite lökigt att behöva be mamma om hjälp när man är vuxen, men morgonens försök till promenad fick mig att inse att jag nog inte är riktigt kapabel till att göra så mycket ännu.

måndag 1 juni 2009

Jajamän!

Baby, do you understand me now
Sometimes I feel a little mad
But don't you know that no one alive
Can always be an angel
When things go wrong I seem to be bad
But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Baby, sometimes I'm so carefree
With a joy that's hard to hide
And sometimes it seems that all I have do is worry
Then you're bound to see my other side
But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
If I seem edgy I want you to know
That I never mean to take it out on you
Life has it's problems and I get my share
And that's one thing I never meant to do
Because I love you
Oh, Oh baby don't you know I'm human
Have thoughts like any other one
Sometimes I find myself long regretting
Some foolish thing some little simple thing I've done
But I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Yes, I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood
Yes, I'm just a soul whose intentions are good
Oh Lord, please don't let me be misunderstood




Det känns så jävla hett när man hittar en låttext som bara SKRIKER allt man själv vill skrika ut... typ...