onsdag 30 september 2009

Fail!

Här ligger jag och trycker under min röda filt. Egentligen borde jag ha gått till psykologen för 40 minuter sen, men jag pallade fan inte. Pallade inte ens att ringa och ljuga ihop nån ursäkt till min frånvaro. Istället så ligger jag, som sagt, under min röda filt. Jag kan önska att den var lite tjockare, och lite större, för jag fryser lite. Inte kroppsligt egentligen, utan mer själsligt. Allt känns liksom allmänt blaj idag, och ja... ääääh! Skitliv! Jag vill sova lite till. Skit i detta liksom. Take yourself in the röv fucking bög-onsdag!

tisdag 29 september 2009

Dagens aktiviteter roade såväl stor som liten... parkhäng med Sandra och Walter! Hon är väldigt gullig, Sandra. Tycker väldigt mycket om henne. Så hjälpsam och omtänksam.

Annars då? Jag vet inte riktigt.. Jag längtar till helgen, men ändå inte. För jag är sådär Ville-kär nu och vill vara med honom hela tiden. Kramas och prata, och laga mat till honom och säga att han är det finaste som finns på denna planet och i hela universum. Tro mig, det gör jag nog just nu så det både räcker och blir över... Men han förtjänar det.
Å andra sidan så kommer ju min man i helgen, trots allt. Det är underbart det med!

måndag 28 september 2009

Vidrigt obehaglig dröm.

Ja, det var fan en befrielse att bli väckt av klockan imorse. Drömde så otäckt att jag grät i sömnen, och var alldeles stirrig en god stund efter att jag vaknat.
Ville kikade inte mer än lovligt snett på mig när JAG var den som kom först ur sängen. Det brukar alltid vara precis tvärtom. Speciellt på måndagar. Då är jag morgon-zombie och måste i det närmsta slitas upp ur sängen av min dagis-ivriga son. Han, å andra sidan, poppar upp för egen maskin och klär på sig rena fina kläder och trycker igång tvn för sin dagliga dos morgon-bompa. Nångång då och då så kommer han och ställer sig i dörren till sovrummet och säger "mamma, nu får du stiga upp"... vilket är väldigt bra, för annars hade jag fan inte kommit upp heller.
Nåväl, times they are a changing... Idag steg jag upp först! WOHO!

Ja, just det... Drömmen! Jag drömde om en gammal skolkamrat, och hans psykopatiska farsa... fast ja, den här farsan var helt uppdiktad och gestaltades av Gene Hackman. Skolkamraten, Anders, och jag skulle ta oss ifrån ett hus till tågstationen... men icke sa nicke, för Gene Hackman/Farsan höll oss inlåsta i huset och viftade med rakblad och diverse andra tillhyggen. Vi hade Edward Scissorhands med oss också, som nånslags livvakt. Men Gene Hackman/Farsan slicade upp honom med rakbladet så att han gick av på mitten. Vid nåt tillfälle så fick jag tag på nåt vasst, och högg efter Gene Hackman/Farsan... fick in ett par snitt i armen på honom, och därefter FLÖG(!) vi till tågstationen på Anders cykel. Det hela låter inte så farligt såhär i efterhand, men det var riktigt jävla otäckt.

Stackars, stackars Edward Scissorhands... han blev alldeles massakerad!

söndag 27 september 2009

It's been a good day - so far.

Jag och Ville har varit på Leo's Lekland och stojat och stimmat lite idag, och är relativt nyss hemkomna. Ville har varit vaken sedan 5 imorse, och är därmed en slagen hjälte just nu. Han sitter i soffan och ser lite ut som att han sålt smöret och tappat pengarna.
Det slår en då och då, hur ofantligt jävla mycket man älskar sitt barn egentligen. Det vet liksom inga gränser... <3


(innan hjälten blev slagen)

torsdag 24 september 2009

Eklampsi

Nu förväntar sig alla som läser att jag ska skriva om nån form utav sjukdom eller så... men det tänker jag inte göra. För jag lider bara av eftersviterna av en förkylning, och lite pms. Annars är jag faktsikt förvånansvärt frisk just nu... peppar peppar. Utöver det kan man ju inte skryta med något allt för spännande eller så... livet är skittrist just nu, och jag hoppas på en vändning innan jag hinner bli jättedeprimerad. Det är tråkigt att vara jättedeprimerad.

måndag 21 september 2009

Världssämst!

Jag är så jävla dålig på att blogga. Skäms Ida, skäms! *smäll på fingrarna*

torsdag 10 september 2009

För-farväl.

Imorgon tar jag med son och väska och drar till Västergötland.
Inte helt nöjd med det beslutet längre. Jag vill sitta och trycka här hemma, och eventuellt locka till mig min man för att få mig en liten kärleksstund eller så.
Nåväl, vi åker. Ville får tårta, presenter och kusin-lek. Han kommer vara mycket nöjd med detta.

Tittade på hus igår, på skoj då. Hittade ett jättefint litet rött hus med vita knutar som låg alldeles perfekt intill en sjö och med skog runt om. Jag blev nästan lite kåt där jag satt, så gulligt såg det ut.
MEN... så såg jag bilderna inne ifrån huset. Fy fan vilken chock! Hur kan en mäklare lägga ut bilder på ett ställe med SPYGRÖN jävla heltäckningsmatta ÖVERALLT!? Till och med i köket!?
Det går ju inte ens att fantisera om en renovering med den bilden liggandes i ens undermedvetna. Jag höll på att kräkas rätt ut. Och vad är det för människor som faktiskt tycker det är en bra idé att ha heltäckningsmatta i denna färg? Nyfikna väntar på svar.

tisdag 8 september 2009

I made her cry...

...and I'm kinda happy about it.

Fy satiken för dig!

Jävla häxa är du... "Ansi".. Fy fan vad lack jag blir på dig!
Aldrig ett gott ord kommer ifrån din mun, men samtidigt står du där och låter låtsaspedagogisk och lägger huvudet lite på sned för att ingen ska tro att det faktiskt är kritik som kommer ut ur din vidriga jävla käft. Jag får sån lust att kasta en näve grus i fejjan på dig. Eventuellt hänga upp dig i ett träd, och kasta kaustiksoda på dig. BAJS-ANSI!

Avskum, spattig och krum, du är så jävla dum.

onsdag 2 september 2009

Lata dagar på stranden...

Eller ja... i sängen. Jag mår inget vidare. Mensvärk utav bara helskotta anamma, och på det så kan vi tillägga en handikappande trötthet, och yrsel. Kul liv!

Glatt är dock att min älskade MiaMariaMandyMontoya har fått internet igen, och kan spela betapet med mig i tid och otid. Vi älskar det. Vi älskar henne.