lördag 29 augusti 2009

En mindre portion kallops?

Jag känner mig måttligt positivt inställd till sådana här dagar. Allt känns grått och trist och påminner väldigt mycket om torsdagarna när man gick i högstadiet.
Torsdagarna var alltid längst, och det var en sjuhelsikes lång mattelektion som man fick uthärda.
Torsdagarna var värst. Och det var alltid fisk i matsalen, och man hade eventuellt lite mensvärk också. Mensvärksdag, torsdag.
Men nu är det lördag, och alltså inte alls varken torsdag eller en högstadiedag. Att jag tycker saker och ting går långsamt beror som säkrast på att det är krabbigt väder, och att jag har sovit illa natten till idag.

Positiv touch; Kullamannen på Barnkanalen. Pepp på det!

fredag 21 augusti 2009

*kvitter*

Idag kommer min K-man hit. Hjärthjärthjärt på det! :D

I övrigt
I övrigt så känner jag inte för att göra nånting idag.

tisdag 18 augusti 2009

Psychogroupiecocainecrazy

Den här dagen är så satans jävla ovärd så det vet inga gränser. Jag är sjukt deprimerad, och önskar att jag var nån annan.
Erase this bitch.

Något är fel.

Inuti mitt huvud så finns det en hjärna. Åtminstone tror jag att det gör det.
I den hjärnan bildas de sjukaste av drömmar ibland. Som nattens drömmar...

Dröm 1;
Jag är 13 igen och ska börja högstadiet. Jag blir strypt utanför en toalett redan första dagen, men överlever. Det blir världens utredning av allt, och tillslut så kommer det fram att det är jag själv som har strypt mig. Vaknar och är kissnödig.
Dröm 2;
Jag är 17, men bor i den här lägenheten. Har fest hemma, och ex antal gamla skolkamrater (inkl. Röd-Sandra) är där. Musiken är hög och jag är nervös. Vi sitter ute på balkongen och en parakit, som jag kallar den i drömmen trots att det är en uggla till utseendet, kommer flygande. Den har rymt nånstans ifrån det vet jag alldeles säkert, och hittar en namnbricka och börjar leta telefonnummer på eniro.se. Tillslut finner jag ett nummer och ringer en man boendes i Skövde. Han bryr sig inte om sin fågel, och tycker att den kan få vara där den vill vara. Jag blir lite upprörd och ett gräl bryter ut över telefon. Han kallar mig det ena och det andra och säger att han fanimig ska plocka mig. Jag lägger på, festen fortsätter, K-man ringer och berättar att han hör allt som pågår och tycker att jag kan dra åt helvete. Så kommer fågel-mannen. Det är en man jag vet att jag sett förut, men kan inte riktigt placera honom. Han och en kamrat kommer in i lägenheten, och rätt som det är så har någon suttit ihjäl parakiten/ugglan och det tar hus i helvete. MEN! Maria kommer till räddning. Hon och fågel-mannen spelar ett parti Sänka skepp, som nån form utav duell, och hon vinner. Fågel-mannen med vän försvinner ifrån lägenheten. Bara stunden senare så ringer han upp mig och vill att vi ska bli tillsammans, för förutom att jag är slängd i käften och har dödat hans fågel, så tycker han att jag är alldeles underbar. Jag tackar ja till att träffa honom.
Vaknar upp kissnödig.
Dröm 3;
Det är ett sjuhelsikes liv utanför lägenheten och jag och två väninnor bestämmer oss för att hämnas på min hyresvärd genom att bryta oss in i hans hem (som är värsta flådiga herrgården) och dumpa parakit/uggla med tillhörande tarmar och blod i hans säng. Ja, nu dök fågeln upp igen. *s* Jaja, sen är vi helt plötsligt hemma igen och det är fortfarande liv utanför och jag bestämmer mig för att tala med byggjobbarna som står utanför. En av dem är AJ McLean, och jag lägger in råstöten på honom och han vill tillslut ge mig sitt telefonnummer. Men gång på gång lyckas jag fippla och skriva fel och jag hör inte vad han säger alls. När det tillslut lyckas så ja...
Vaknar jag upp kissnödig.

Det är NÅT som inte stämmer!

söndag 16 augusti 2009

Snart nattadags.

Jag är sjukt trött. Ville lägga mig redan för en timma sen, men jag kämpar mig uppe så jag inte blir att vakna tusen gånger under nattens lopp.
Barnet har också varit trött idag, och somnade redan vid 18-tiden. Det var mycket välkommet vill jag lova, även om det kändes lite trist att sitta uppe själv och titta på Bolibompa.
Således släckte jag ner tv:n och valde att se på 28 days later istället... vilket inte heller var så roligt. Den filmen kan få mig att må så sjukt illa ibland. Speciellt början.

Jag längtar efter min man nu... hemskt mycket. Jag behöver närhet!

Smekmånaden är över.

Efter att Ville varit i Finland två veckor så var det så extremt jätteälskligt att ha honom här hemma flera dagar i streck... men nu är fanimig smekmånaden över.
Barnet hatar mig idag, jag är grymt trött på hans humör och vi båda sitter i varsit hörn av soffan och småblegar på varann då och då. Allt pga att jag ska laga spaghetti och köttfärssås till lunch, och barnet hellre vill ha korv och makaroner.
Nåväl, imorgon ska han till dagis, och då ska jag spela Sims skaffa ett barn och döda det i en eldsvåda. Therapy for the wicked!

Helt insnöad på Marilyn Manson sedan ett par dagar tillbaks också. Helst Mechanical Animals-plattan. Micket pra musik för Ida!
Skulle precis skriva att jag är helt huvudvärksfri för första gången på ett par dagar också, men jag får vänligt men bestämt ta tillbaks det uttalandet... Skallebanken gjorde sig återigen påmind. Sjukt jävla irriterande. Fattar inte vad felet är!?

Shoutout to Maria. I miss you like hell my sister.

tisdag 4 augusti 2009

Stor-Bernat är hemma!

Fi fanken vad underbart!
Mitt lilla barn är här igen. Men så värst liten är han ju förstås inte. Lagom!
Han frågar och frågar och frågar om saker... och det har ju förstås potential att bli lite påfrestande i längden men just nu är jag bara nöjd att han finns här och pratar med mig.