torsdag 31 december 2009

Mary-Jane?

Haft dokumentär- och filmdag idag... Tema? Marijuana.
Såg dokumentärfilmen Super High Me, som jag fnissade gott åt. Det är ju en spoof på Supersize Me, liksom... men roligare... jag hade nog också föredragit 30 dagar av marijuana framför 30 dagar med endast McDonald's... Man hade ju avlidit redan på första kvällen.

Och utöver det; Cheech & Chong, såklart. Och så tänkte jag mig att jag skulle se Dazed & Confused senare, men det pallar jag nog inte. Förlåt världen, men jag pallar verkligen inte Matthew McConaughey ALLS... totally overrated and awfully annoying. Det spelar ingen roll att filmen är bra... han förstör upplevelsen för mig.


Ps. AAARGH.

onsdag 30 december 2009

Rambo-mania!

Ja, här sitter då jag i min sparkdräkt för vuxna och klappar händerna åt Sylvester Stallones klassiska karaktär Rambo. Det känns på alla sätt bra och fullt värdigt.

To survive war, you gotta become war

Firat jul och sånt också förresten... det var faktiskt rätt trivsamt, I kid you not.
Fick fina julklappar och skinkan var godare än nånsin. Men jag hade nog lika gärna kunnat vara
utan snö och minusgrader. Jul kan man väl få fira utomlands på en vit sandstrand nånstans?

tisdag 8 december 2009

Uff.

Det här med att ha en "livlig fantasi", det är ju både en gåva och en förbannelse. Jag kan inte sova inatt. Anledning? Jo... jag har legat och varit så aaaaaarg för att min granne spelade bompabompa-musik vid 23-tiden så att jag hörde det över min musik här. Så snart jag stängt ner datorn så började tankarna snurra.

Om jag var en semi-gud, då skulle jag göra mig osynlig och gå genom väggarna upp i hennes lägenhet och börja välta omkull saker, stänga på och av tv, släcka och tända lampor, och putta på henne. Skrämma henne riktigt överjävligt. Och detta varje jävla natt, som jag inte har Ville.

Sen börjar det gå lite överstyr med riktiga psycho-varnings-tankar.

Jag är odödlig, osårbar och har två goons som sköter allt mitt dirty work, och vi tre sitter i hennes lägenhet när hon kommer hem en dag, och så sliter dom tag i henne och binder fast henne vid en stol mitt emot mig, munkavlad givetvis. Jag förklarar för henne att jag är trött på henne nu, och ska visa henne vem det är som bestämmer. Så får mina goons order om att tortera henne, lääänge och långsamt tills hon svimmar av, varpå hon ställs inne i duschen med kallvattnet sprutandes över henne medans jag går loss på inredningen och pissar i hennes säng.

Ja, men ni hör ju själva!? Vildfantasi.se.
Givetvis skulle Ida aldrig bruka våld, eller urinera i någons säng som inte var hennes egen. Bara för att få det på det klara. Eller ja... Sofia, systra mi; När jag var liten och vi bodde i Smedjebacken.. minns inte hur gammal jag var, men du var i Falun på gymnasiet iallafall, och då sov jag i din säng och kissade på mig. Inte mycket. Men så det blev vått, och jag skämdes och sa inget utan la Alfons lilla gula filt ovanpå för att torka upp det. Feel free to hate me. Men jag var liten liksom.. *s*

lördag 5 december 2009

...och vem är du? Vem fan är du att kommentera mitt liv?
Vem är du som vågar yttra dig om de val jag gör? Vart var du och
stöttade när jag behövde? Vart var du då? Huvudet i sanden kanske?
Då var det JAG som tog hand om mig, och ingen annan. Och jag har alltid
varit den som vaktat min egen rygg, och ingen annan. Så vem är du som tror
dig veta bättre än jag själv hur mitt liv ska levas?
Fuck off! Fuck you all! This is my house, and I play by my rules... deal with it or
move the fuck along.